Simone

Gallery 1 TitleGallery 1 Title
Media PlayerMedia Player
Shop Here!Shop Here!
ContactContact

Slogan Comes Here

Simone is sinds 2014 gediplomeerd sportmasseur en heeft daarna nog aanvullende cursussen gedaan, o.a. bindweefselmassage, medical tapen en stoelmassage. Dit doet zij naast haar parttime werk als management assistant bij een groot logistiek bedrijf.
Sport- ontspannings- en bindweefselmassage geeft ze in haar eigen praktijk.

 

Daarnaast masseert Simone regelmatig op diverse evenementen. Denk aan de Roprarun, de Nijmeegse Vierdaagse en de Alpe d’Huzes. Op een evenement masseren is ontzettend dankbaar werk, je helpt de mensen verder zodat zij de eindstreep halen. Of ze nu lopen, fietsen of rennen voor het goede doel, hen helpen de finish te halen, wordt nog belangrijker en daarmee ook het werk van de masseur!

 

Tijdens mijn eigen werk op kantoor, zie ik een enorme behoefte bij mensen –en bij mezelf- om regelmatig even de benen te strekken of even iets anders doen dan alleen achter de pc te zitten. Een stoelmassage is een welkome break tussen je werkzaamheden door. Je kan even helemaal ontspannen, maar je wordt tegelijkertijd weer helemaal opgekikkerd zodat je er daarna weer de hele dag tegenaan kunt. Het kost je hooguit 20 minuten, maar levert jou en de werkgever effectief meer dan dat.

 

Robert en ik zien jullie graag bij jou op je bedrijf!

 

Voor meer informatie over de praktijk van Simone: www.massagepraktijkvisser.nl